Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Γλυκόξινη σάλτσα για ψητό κρέας!!!



Υλικά (για 4 άτομα)

  • 1 λίτρο ζεστό νερό
  • 300 γρ. μαρμελάδα φρούτα του δάσους
  • 2 κύβοι ζωμού βοδινό
  • 3 κ. σούπας κόρν φλάουρ
  • 6 κ. σούπας νερό
  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος χαμηλά λιπαρά
  • 1/2 φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο

Εκτέλεση συνταγής
Λιώνουμε σε καυτό νερό τους σπιτικούς κύβους βοδινού.
Προσθέτουμε τη μαρμελάδα από φρούτα του δάσους στη σάλτσα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε χαμηλότερη θερμοκρασία.
Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε το κορν φλάουρ που έχουμε ήδη διαλύσει σε νερό.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το λιωμένο βούτυρο μέχρι η σάλτσα μας να χυλώσει και να αποκτήσει μια γυαλιστερή υφή.


Πηγή:www.sidages.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου